Leo Slof  Installatie        
                                           

                          
http://www.leoslof.nl/index.html
http://www.leoslof.nl/bedrijf.html
http://www.leoslof.nl/nieuws.html
http://www.leoslof.nl/werkzaamheden.html
http://www.leoslof.nl/thema.html
http://www.leoslof.nl/onderhoud.html
http://www.leoslof.nl/storing.html
http://www.leoslof.nl/contact.html
canada goose jassen moncler jassen woolrich jassen
Copyright ?2006 by
"Leo Slof"
All Rights reserved
installatie@leoslof.nl
  Centrale verwarming Installatie en onderhoud
             Onderhoud
Designed by JvR
Alphen a/d Rijn
Leo Slof Installatie onderhoudt uw installaties en biedt service waar nodig!

Onderhoud aan uw installaties (bijvoorbeeld uw Cv-ketel) is nodig om uw installaties in de goede conditie te houden en de levensduur te verlengen. De fabrikant van de installatie raad aan uw installatie een maal per jaar te onderhouden en voor het recht op garantie is dit zelfs verplicht.
Omdat een storing aan een installatie niet altijd te voorkomen is beschikken wij over een 24-uurs servicedienst voor vaste klanten. Onze mensen hebben een gedegen opleiding gevolgd waardoor een storing snel gesignaleerd is en dus snel verholpen kan worden.
Wij kunnen o.a. de volgende installaties voor u onderhouden:  Cv-ketels  Boilers  Geisers  Vloerverwarming  Elektrische installaties  Gawalo installaties  Voor het onderhoud van CV-ketels bieden wij de volgende service overeenkomsten aan:  ALL-IN Service Overeenkomst - een maal per jaar wordt uw CV-ketel preventief onderhouden. Eventuele tussentijdse storingen zullen wij binnen 24 uur kosteloos verhelpen. Deze overeenkomst kunnen wij alleen aanbieden voor CV-ketels van Nefit (types: Excellent, Classic. Nefit ALL-IN Service Overeenkomst (excl materiaal) - een maal per jaar wordt uw Nefit CV-ketel preventief onderhouden. Eventuele tussentijdse storingen zullen wij binnen 24 uur verhelpen, u betaald alleen voor de eventueel te vervangen onderdelen, de arbeidsuren brengen wij niet in rekening. Deze overeenkomst kunnen wij alleen aanbieden voor CV-ketels van Nefit (types: Excellent, Classic. Onderhoudsovereenkomst - een maal per jaar wordt uw CV-ketel preventief onderhouden. Eventuele tussentijdse storingen zullen wij binnen 24 uur verhelpen tegen een gereduceerd tarief.Deze overeenkomst kunnen wij alleen aanbieden voor CV-ketels van Nefit (types: Excellent, Classic of, Radson (types ER/ERE, Nox 25.10 / 25.60 / 35.60) en Vaillant (types VCW). Eenmalig onderhoud - wilt u geen serviceovereenkomst afsluiten, maar wel onderhoud laten uitvoeren. Ook dat kan, wij hanteren hiervoor vaste tarieven afhankelijk van de ketel.